Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Service og reparasjon av bil hos Nordlie Auto AS

Nordlie Auto AS tilbyr en rekke tjenester innen service og reparasjon, enten du trenger vanlig service, EU-kontroll eller ulike reparasjoner, som for eksempel rutereparasjon eller reparasjon av en karosseriskade.

Vi er en ISO-sertifisert bedrift og har et komplett og topp moderne bilanlegg. Målet vårt er at du som kunde skal trives hos oss, og derfor driver vi et kontinuerlig kvalitetssikringsarbeid for å tilfredsstille dine behov i størst mulig grad. Vi har den beste kompetansen på ŠKODA, og vi gjør det ytterste for at du som kunde skal være fornøyd. Det gjelder enten du skal kjøpe ny bil eller trenger service og reparasjon på din ŠKODA.

Verkstedet vårt er et autorisert merkeverksted hvor spesialutdannede og sertifiserte fagpersoner utfører alle reparasjoner og bilservicer i samsvar med retningslinjer fra ŠKODA-fabrikken. Vi gjør alltid vårt ytterste for at bilen din skal holde seg i god teknisk stand, og vi jobber for alltid å levere høy kvalitet til en fornuftig pris.

Det er mange fordeler for deg ved å velge et merkeverksted. Vi bruker kun originale bildeler fra ŠKODA ved servicer og reparasjoner, noe som sikrer at bilen din holder den samme høye kvaliteten lengre. Dessuten er det å følge serviceprogrammet fra ŠKODA-fabrikken en forutsetning for opprettholdelse av nybilgarantien på din ŠKODA.

Du er alltid velkommen hos oss! Uansett hva du trenger hjelp til i forhold til bilholdet ditt, kan vi ordne dette for deg.