Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nordlie Auto AS har alt du trenger til din ŠKODA

Hos Nordlie Auto AS kan du kjøpe både nye og brukte biler fra ŠKODA. I tillegg tilbyr vi også en rekke tjenester innen service og reparasjon. Vi har et spesialverksted for ŠKODA, som kan hjelpe deg enten du trenger en rutineservice, EU-kontroll eller reparasjon av bilen din. Vi utfører reparasjoner av karosseriskader og billakkering, og vi hjelper deg gjerne med dekkskifte, ruteskift og rutereparasjoner. Vi utfører også biltaksering og utskiftning av bildeler.

Kom gjerne innom oss for prøvekjøring. Vi gir deg god rådgivning, og kan tilby gunstige forsikringsavtaler og bilfinansiering i form av lån eller leasing av bil. Vi ønsker å gi deg som kunde den beste kundeopplevelsen hos oss, og du er alltid velkommen innom for en hyggelig bilprat.

Nordlie Auto AS eies av Nordlie-familien og ble stiftet i 1964, den gang som forhandler av Volkswagen. I 1975 overtok vi Audi-agenturet, og vi har drevet begge parallelt siden da. I 2015 fikk vi gleden av å kunne starte som ŠKODA-forhandler og har bygget et helt nytt og moderne anlegg.

Velkommen til oss hos Nordlie Auto AS!